Top

Bed-Systeem Ortho 1000

660,00Bed-Systeem Ortho 1000

Slaapsysteem van Bedbodem + MatrasSpeciaal ontwikkeld voor personen met een gevoelige rug

Veel rug, nek en schouderklachten zijn doorgaans te wijten aan een verkeerde houding. Zowel overdag (zoals zithouding op kantoor, te laag of te hoog werkblad op de werkvloer) als 's-nachts.

Overdag, wanneer we wakker zijn, corrigeren we regelmatig onze houding. Wanneer we verkeerd zitten, gaan we dat voelen en gaan snel verzitten. Daardoor bestaat onze dag voor een groot deel uit balanceren en corrigeren van onze houding.

Echter 's-nachts vervalt die functie. Kijk maar eens naar iemand die voor TV in slaap is gevallen. Hij zakt in elkaar en weet zich niet meer in model te houden. Wanneer deze verkeerde houding lang wordt aangehouden dan is het niet prettig wakker worden.

Je gaat op een bed liggen. Je valt in slaap. Je kan jezelf niet in model houden. Je bent afhankelijk van de eigenschappen van je bed. Het bed zal je in model moeten houden. Doet het bed dat goed, dan worden we prima wakker. Doet het bed het niet goed, dan zijn nek, schouder en rugklachten te verwachten.

 

Je slaapt veel lekkerder en gezonder wanneer het bed is aangepast aan jouw lichaamsvorm of aan jouw voorkeuren

Het Lekkerste Bed vinkje We hebben niet allemaal hetzelfde lichaamsprofiel. Daarom zijn er ook zoveel maten in schoenen en kleding.
Het Lekkerste Bed vinkjeJe bent niet standaard. Een standaardbed zal dan ook niet snel voldoen.
Het Lekkerste Bed vinkjeDe meeste beddenleveranciers bieden je een standaardbed aan. Hooguit heb je de keus uit zacht of stevig.
Het Lekkerste Bed vinkjeEen bed aangepast aan je lichaamsprofiel ligt beter, ligt gezonder en ligt lekkerder.


Aangepast aan jouw lichaam

Het Lekkerste Bed vinkjeDit bed-systeem wordt aangepast aan jouw of jullie lichaamsvorm.
Het Lekkerste Bed vinkjeDit bed-systeem is ook aanpasbaar na aankoop!  Mocht je je vergist hebben. Liever iets harder? Liever iets zachter? Of wanneer de omstandigheden zijn gewijzigd. Afgevallen? Aangekomen? Zwanger? Het bed gewoon eenvoudig aanpassen aan de nieuwe behoefte.

                    Persoonlijke instellingen van alle lichaamszones. 12 instelbare zones + extra heupversteviging + extra neksteun + extra lendensteun + extra schouderzone.

Duurzame Matras


  De kern van de matras is hoogwaardig HR-foam. Met een SG van 55 of 60 (afhankelijk van de hardheid). HR-foam staat bekend om z'n hoge duurzaamheid, comfort en ventilatie. Eén van de beste matraskernen. Gewoon Topkwaliteit.

Extra Visco-Elastische Comfort Toplaag

   De matras is eventueel, tegen meerprijs, uit te breiden met een toplaag van Visco Elastisch Comfort Foam.
Visco Elastisch Comfort Foam is bekend om z'n drukverlagende eigenschappen. Bekend uit de zorg.
Het Visco Elastisch Comfort Foam vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Door de unieke samenstelling reageert dit Visco Elastisch Comfort Foam snel, waardoor  deze toplaag direct comfortabel aanvoelt  en het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht en moeite vergt.

In deze uitvoering is de hoes van de matras afneembaar d.m.v een rits en wasbaar.


De persoonlijke instelling

Het Lekkerste Bed vinkjeNa uw bestelling nemen wij met u contact op en nemen uw persoonlijke gegevens door. Zowel van u als uw partner. Gegevens als man/vrouw, gewicht, lengte, eventuele klachten worden verwerkt in een persoonlijke instelling voor uw lichaamsprofiel. Bij eventuele verandering in de loop van de tijd, is deze instelling ook na aankoop aanpasbaar.

Maat

70 of 80 of 90
x 200 of 210 of 220


Hoogte bedbodem en matras is samen 26 cm.
Met de Visco Elastisch Comfort Foam Toplaag is de gezamelijke hoogte 30 cm.

 

Het meest ideale is wanneer de matras ongeveer 6 tot 12 cm boven de zijde van het ledikant uitsteekt.
 

Matrassen worden door het ledikant bij elkaar gehouden, zodat er geen hinderlijke naad in het midden van het bed ontstaat. wanneer men op de rand van het bed gaat zitten, voelt men niet de zijde van het ledikant in het been.

Dubbel elektrisch verstelbaar

Tegen meerprijs leverbaar. Elektrisch verstelbaar m.b.v. 2 motoren. 1 motor met 2 functies voor de verstelbare hoofd en rug verstelling. 1 motor met 2 functies voor de verstelbare kniesteun en het voeteneinde.

In hoogte aanpasbare Pootjes

De meeste ledikanten zijn voorzien van draagbalken waar het bedsysteem op komt te rusten.

Het bedsysteem is eventueel ook vrijstaand te plaatsen op pootjes.

Of om vrijstaand in de kamer te staan.
Of om vrijstaand in een ledikant te plaatsen. Reden hiervoor is vaak dat het ledikant de neiging heeft om te piepen en kraken.


Pootje bestaat uit lossen ringen (met schroefdraad). Hierdoor is de hoogte variabel van 6 t/m 21 cm. Materiaal zwart kunststof. Deze kleur is het meest onopvallend onder een bed.

Per bedsysteem zijn er 4 pootjes nodig. Bij 2 bedsystemen naast elkaar zijn er 8 pootjes nodig.

Correcte Aflevering

Het Lekkerste Bed vinkjeUw bed wordt keurig en correct thuisbezorgd en geplaatst en ingesteld naar uw lichaamsprofiel, in overleg met u, in bijna geheel Nederland en Vlaanderen door vakmensen van een officieel meubelmontagebedrijf
Het Lekkerste Bed vinkjeGeen bezorgosten
Het Lekkerste Bed vinkjeGeen plaatsingskosten
Het Lekkerste Bed vinkjeGeen instellingskosten
Het Lekkerste Bed vinkjeVerzendtijd: Ongeveer 4 wekenReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code